гр. Дупница
ул. Николаевска 15
п.к.2600
Покажи на карта

КОНТАКТИ

Размер на шрифта

 

Национален конкурс за ученическо есе на тема „Откровено за съдебната власт“

 

 


 

ВАЖНО !!!

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ,

Във връзка с регистрацията на РАЙОНЕН СЪД ДУПНИЦА по ЗДДС ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, че считано от 01.11.2017г., съгласно чл. 3, ал.5, т.1 б.”о” от ЗДДС, за услугите, предоставяни от Държавен Съдебен Изпълнител ще се събира и ДДС в размер на 20% върху съответната държавна такса.

*/ При внасяне на суми по дела в платежното нареждане, при основание за плащане, вносителите трябва изрично да посочват номера на съответното дело, за което се отнася банковия превод./

Заповед относно регистрация по ЗДДС.

 

На основание Заповед № РД 13 - 146/03.11.2017г. на председателя на Районен съд – Дупница, във връзка с постъпило  искане от ръководителя на служба „Съдебно изпълнение“ и във връзка с организацията на работа   след извършената регистрация на съда по ЗДДС,  Ви уведомяваме, че считано от 06.11.2017г.  се определя работно време за работа с граждани на деловодството на съдебно- изпълнителната служба /стая № 11, ет.1/ на Районен съд – Дупница, както следва:

от 10.00 часа - до 15.00 часа, без прекъсване,

като обедната почивка се ползва по график! 

 

 

 

СЪОБЩЕНИЕ

Пленумът на Висшия съдебен съвет обявява конкурс за есе на тема „Откровено за съдебната власт” за ученици от VIII до XII клас.

Есетата трябва да бъдат подадени в срок до 20.05.2019 г., включително, на електронна поща  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , съобразно Регламента за провеждане на конкурса. Обявяването на победителите, както и връчването на лаптоп, две поощрителни награди и грамоти ще се проведе в Деня на отворените врати на Висшия съдебен съвет на 07.06.2019 г.