гр. Дупница
ул. Николаевска 15
п.к.2600
Покажи на карта

КОНТАКТИ

Размер на шрифта

Ден на отворени врати 

      Денят на отворените врати в Районен съд – Дупница ще се проведе на 01.03.2019 г. в зала № 1 на Съдебната палата и ще бъде посветен на 140-ата годишнина от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция. Тази година се навършват и 40 години от тържественото откриване на Съдебната палата в гр.Дупница, което прави празника двоен. Специални гости ще бъдат ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр.Дупница, съдии и бивши председатели на Районен съд – Дупница.

 


 

ВАЖНО !!!

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ,

Във връзка с регистрацията на РАЙОНЕН СЪД ДУПНИЦА по ЗДДС ВИ УВЕДОМЯВАМЕ, че считано от 01.11.2017г., съгласно чл. 3, ал.5, т.1 б.”о” от ЗДДС, за услугите, предоставяни от Държавен Съдебен Изпълнител ще се събира и ДДС в размер на 20% върху съответната държавна такса.

*/ При внасяне на суми по дела в платежното нареждане, при основание за плащане, вносителите трябва изрично да посочват номера на съответното дело, за което се отнася банковия превод./

Заповед относно регистрация по ЗДДС.

 

На основание Заповед № РД 13 - 146/03.11.2017г. на председателя на Районен съд – Дупница, във връзка с постъпило  искане от ръководителя на служба „Съдебно изпълнение“ и във връзка с организацията на работа   след извършената регистрация на съда по ЗДДС,  Ви уведомяваме, че считано от 06.11.2017г.  се определя работно време за работа с граждани на деловодството на съдебно- изпълнителната служба /стая № 11, ет.1/ на Районен съд – Дупница, както следва:

от 10.00 часа - до 15.00 часа, без прекъсване,

като обедната почивка се ползва по график!